Åka traktor

Jag och matte vaknade av att telefon ringde och då var de bara att gå upp vi skulle tydligen hämta spån. Så vi gick upp till morfars kontor och hämtade traktorn och så bar de av. Sen var vi och fixa en nagel som matte tappade i morse och jag lekte lite med Andrea på 2 år matte är jätte stolt för jag skötte mig exemlariskt:). Ojoj va vi längtar till lördag när vår hemliga gäst kommer:). Nu ska vi sova så sov gott alla!

Kalas för Felix

Idag har jag matte och husse vart i tveta hela dagen eftersom vi skulle fira mattes bror Felix som fyller 21 i morgon Grattis säger vi igen. Dagen har bestått av äta mat och vara ute och gå så nu ligger jag i soffan brevid matte och vilar ögonen lite:). På lördag får jag brud besök säger matte om inte hennes husse ångrar sig. Men blir de som planerat lovar jag ta han om din prinsessa på bästa tänk bara sätt:). Så nu lägntar jag som bara den på att de ska bli lördag. I morgon ska vi tydligen gå upp tidigt eftersom matte ska på massage men det får vi att se va det blir med;).

Nemo hälsar på Tora

Wiiiieeeiiii!

Snyggingen!

Smulan

Full fart på skorpan

Röd dp tik försvunnen i Norge!

I torsdags försvann Rizla spårlöst. Rizla är en hel kuperad röd tik. Så om någon har sett eller hört något misstänk hör av er till Rizlas matte Marian på Norwinstars kennel i norge http://www.norwinstars.com/XKONTAKT.html
Vi här hemma håller tummar och klor för att hon ska komma hem till matte hel och oskad vi ägnar också en tanke till Marian.

Besök av Hulda

Igår var jag husse och husses lilla syster Hulda ensamma hemma eftersom matte jobba så vi fick fira min födelsedag utan matte:(. Vi åt kina mat och bara myset hela kvällen. Med lite tur blir det mys ikväll oxå tyvärr jobbar matte i kväll oxå men imorgon har hon lovat att vi ska mysa hela dagen. Sen måste vi åka till Tveta och gratta Felix mattes bror fyller år på måndag.





Nemo 2 år

Idag är det matte som har ordet och jag vill bara säga grattis till min lilla prins på 2 års dagen. Älskar dig gubben!
Puss matte och husse

Kalas och i morgon 2 år

Igår hade vi lite kalas för mig och jag fick massa tuggben och godis en aktiverings leksak och en bitstock. Tack matte och husse Pingla, farmor och kent. Tyvärr fick vi inte några bilder eftersom matte har lämnat in kameran eftersom en inte funkar som den ska. Idag vaknade jag tidigt drog upp matte vi gick ut sen diska matte och sen var de en här och kolla på lägenheten så nu håller vi klor och tummar.


Kalas

Ikväll kommer Pingla hem till mig på lite fika eftersom jag fyller år på fredag men då är inte farmor hemma så de kommer och firar mej ikväll. Så nu har matte och Flis suttit och slage in paket som jag ska få på Fredag och kanske något idag:) VI år se. Nu ska jag vara ensam en stund för matte ska och få naglarna fixade.

Gött jag ska flytta:)

Idag var matte å husse och skrev på papprena på huset så den 15 april får vi nyckeln till huset så är det någon som är i behov av lägenhet ring matte lr husse. Finns tillgänlig från 15 april om man vill. Annars har de vart ganska lugnt idag var ute hos brudarna en stund och så har jag träffat Pingla. Sen så saknar vi Milo alla 3:(.
Vår mys

Två ny badade grabbar:)

Hej och vink

Korv grillning och hus titt igen

Igår var jag, Milo, matte och husse och kolla på huset igen och denna gången fick vi oxå följa med och kolla, inte inne tyvärr men vi kollade in gräsmattan och verandan looking good!:) Men före det så träffade vi Ingela och Jenny med Shelina, Cindra och min favorit Tindra. De var på väg ner till Malmö på en utställnng. Sen åkte vi till grums med Milo där vi mötte upp hans mormor. Då det blev lite krångel i fredags så han fick en dag till och de gjorde inte oss något. Sen åkte vi ut till tveta och åt en massa god saker. Idag sov vi länge sen åkte vi till tveta och började med att gå en långis i skogen. Sen red matte medans jag, husse, Felix och Fredrik förbredde inför grillningen.

Frukost och lite mys på verandran
Matte och Milo i vår solen
Matte ute och rider
Grill dax
Jag och Smulan hoppas på att Fredrik ska tappa korven
Jag ute på span
Grabbarna grus


Hej och Vink

Milo ska åka hem

Ojoj tiden går fort i morgon ska Milo åka hem:(. Så imorgon efter klockan 5 är vi inte Andelessare längre:(. Så idag hade matte med sig kameran och tog massa kort när vi  var ute i tveta. Nu har matte och husse vart på banken oxå så vi får se om de blir något hus till mig jag menar oss lr inte. Här kommer iaf lite kort från i morse.








Tröst av matte och hus titt

Igår fick vi ha hemma kväll för att trösta matte som fått ett jätte jobbigt besked och inte var i skicka att jobba. Efter en jätte godis påse och massa pussar från mig och Milo och kramar från husse slutade hon iaf att vara ledsen. Så idag sov vi till 10 åt lite frukost, gick till husses garage. Där ifrån åkte vi ut till tveta där vi gick en långis till innan människorna skulle äta. Sen åkte jag, Milo, matte, husse och morfar för att kolla på ett hus till mig, matte och husse. Vi fick tyvärr inte föjla med in men fick kolla på ut sidan det var en jätte stor gräsmatta som skulle vara perfekt för mig och garage till husse jag tyckte att det verka super bra så nu är det upp till matte och husse:). Jag hoppas och hoppas.

Kramis


Milo


Jag

Hej å vink  

Höns och Puma möten

Idag på förmaiddagen har vi vart med till tveta eftersom matte tyckte att husse skulle få sova lite eftersom han var ute och körde snö hela natten. Jag tyckte det var på tiden att Milo skulle få träffa mina fjäder klädda vänner hönsen ojoj va roligt de var att se han springa runt hönshuset och försöka komma åt dem men de gjorde han inte. Sen träffade han min älskling Puma han tyckte att hon va lite läskig men gick efter många om och men fram til henne och hälsade. Ikväll är vi ensamma hemma med husse eftersom matte jobbar.

Funderar på hur vi ska komma åt hönsen:)



Nemo


Milo


Milo möter Puma

Hej å vink

Kvällen hos Pingla

Kvällen har vi (jag och Milo) spenderat hos Pingla. Vi åkte dit när matte skulle till jobbet och husse skulle ut och ploga snö. Vi började med att gå ut och kolla läget i ca 2 timmar på vår lilla tur träffa vi en "lurvtuss" och Pinglas syster Mika. Så de var vi tvungna att skälla ut tyckte Milo och jag var inte sen att hoppa på:). Sen gick vi in och lekte tills de va dax att gå hem.
När vi kom hem upptäckte vi att matte hade glömt köttbulle paket på bordet som hon haft som muter när vi fick manikyr förut. Hehe det kunde ju inte bara stå där och bli dåligt så när matte va på toa hoppa vi upp på bordet och slängde i oss köttbullarna som var kvar.... mmmm de va gott vill ja lova så nu har jag lagt mig på min mys fäll med ett ben och Milo har lagt beslag på matte i soffan. Så god natt och sov gott alla!
 

Jakt:)

Idag har vi vart och jagat. Först hälsa vi på inne hos brudarna där några av katterna var inne så de fick sig en omgång... lr jag vi jaga dem tills de vände sig om och blängde på oss då sprang vi och gömde oss hos matte. Sen gick vi ut på jätte gräsmattan igen och jaga pinnar det var hur kul som helst matte kasta och vi sprang ojoj va vi sprang. Sen fick vi gå in till morfar när matte skulle rida och inne lagades det mat soppa och pannkakor stod det på menyn vi lova morfar att inte berätta för matte men vi fick prov smaka lite:). Så nu är vi helt slut och ligger i varsin soffa och sover.



Hej å vink!

Fullt ös!

Idag har vi varit ut i tveta igen och även idag var vi ute och sprang på världens största gräsmatta sen träffa vi ju så klart brudarna:). Denna gången fick matte med sig kameran så idag kommer det lite kort. Sen tog matte och Flis med oss till djuraffärnen där vi fick välja ett varsit tuggben.



Hej å Vink



 


Tjockis Maja

Igår åkte jag, Milo och matte till kil för att köpa lite förskfoder till Milo eftersom matte och Ingela tyckte att han va på tok för smal. Mig där emot tyckte de var lite för rund så mig har matte minskat mat mängden på:(. Livet är inte rättvist! Men det var väldigt trevligt att träffa alla kompisar och leka. Maja hade blivit en riktig lite tjockis men blev väldigt glad över att se mig. Idag var vi med ut i stallet båda två och sen gick vi ut med brudarna skorpan var tvungen att va kopplad då hennes GPS inte är inkopplad men jag, Milo och Smulan fick springa lösa så nu är vi jätte trötta och ligger i varsin soffa och tuggar tjurmuskel.

    
hej å vink


IPO Nemo

Matte frågade Ingela och fick tillåtelse att lägga upp denna bild på mig när jag slänger med bit stocken som min Pumis gör=).

BRUDAR!!

Hello nu har Milo vart här i 2 dagar och i natt sov vi hela natten. Det är mycket mer än vi sov första natten då herja vi så mycket att husse flytta ut till soffan och matte fick sova hela 2 timmar så när matte åkte ut hästarna och tog med sig Milo passade jag på att krypa ner hos husse och sova ett par timmar till:). Sen när matte och Milo kom hem hade de med sig mattes syster Flis. De sprang upp och hämtade de tre KKK:na Kamera, Köttbullar och Koppel och så klart de stora N:et Nemo. Vi mötte upp Pingla med husse och Matte och Shelina och Tindra med matte på parkeringen. Så åkte vi ut till ett ridhus där Puma och King  med matte och mini matte vänta på oss. Ojoj va kul vi hade började med att träna lite lydnad, IPO och utställning jag och matte och Milo med Flis sen bytte vi människa. Sen det sista släpptes vi alla utom Puma och King som tyvärr fick gå ut. Sen åkte jag, Milo, Shelina och snyggingen Tindra som jag verkligen klicka med:) hem med Flis och sedan hem till mig för att leka lite till, mysa, försöka sno lite mat från människorna och så klart stå en massa modell:(. Att de alrig tröttnar!









Hej å vink!

Idag kommer Milo

Idag kommer den lilla busen:). Än så länge idag har jag tagit sovmorgon gick upp vid 11. Är ute i tveta nu väntar på att Smulan ska torka efter sin dusch så vi kan åka hem till mig. Smulan ska på återbesök hos vet idag. Vi hoppas på det bästa idag oxå! Matte och husse håller tummarna och jag håller mina tassar.

Brudarna leker på sjön


1 Dag kvar

Imorgon kommer Milo ojoj va spännande det ska bil. Idag har jag vart väldigt trött men det beror nog på vädret:( urk gillar inte detta vädret. Har inte gjort sy mycket mer än det vanliga jagat katter ute i Tveta,  åkt lastbil med husse och så klart gått en rond mot den där faliga snabelmaskinen med jobbigt ljud, fattar inte att han aldrig tröttna på att åka på stryck. Ja menar det är ju alltid han som ger sig. (Matte här som undrar om någon har något förslag på hur jag kan få Nemo sluta slås med dammsugaren?). Annars har det var lugnt.

Spotta ut köttbullar:(

Matte är så jobbig först vill säger hon att jag får ta köttbullen sen måste jag spotta ut dem va är det för mening med det??  Knäppa matte!! 2 Dagar kvar tills Milo kommer.

Lite bilder på mig som liten skurk



Pingla besök

Idag har det inte hänt mycket. Var med matte ut till hästarna. Hämtade Pingla när vi kom till stan sen åkte vi hem till mig och ojoj va vi lekte:).
Sen så säger matte att det bara är 3 dagar kvar tills Milo kommer på besök igen och denna gången ska han stanna i två veckor:).

Hej och vink!

FF och 1års kalas

Ojoj den här helgen har det vart full fart. Började med att matte och husse lämnade mig hos farmor och faster Pingla på lördags morgon för att sedan åka till husses faster i Borlänge. Där var det tydligen party party vi tänkte låta bilderna prata för sig själva;).
Det ser ju ganska lugnt ut iaf:)

Oj va hände här??




Hemma i säffle hade vi det hur bra som helst med långa promenader och god mat bland annat plankstek:).
Sen när matte och husse kom hem på söndagen hade vi förbrett för Pinglas ett års kalas med massa ballonger, kaffe och så klart tårta:). Grattis igen Pingla och tack för en trevlig trevlig helg det har vart toppen och förlåt för att jag öppnade alla dina paket;(.
Pingla fick besök av gri.. Ne förlåt de va vist Pinglas husse:)

Jag öppnar Pinglas paket

Pingla prov smakar

Jag med:)

Tårtan

Är det inte dax för fika nu?


Hej och vink

RSS 2.0