Cykel tur med matte

Igår var jag och matte ute på en liten cykel tur det var jätte roligt och matte tyckte jag var super duktig. Sen var jag och hälsade på hos Zach när matte var och jobbade det var gör kul men oj va trötta vi blev. Tusen tack Cizzi och Micke för hjälpen det var guld värt. Nu är matte ledig i 6 dagar så nu ska det mysas och tränas i massor och kanske åka lite båt:).

Jag och Zach hemma hos mig


Helgen hos farmor

Den här helgen har jag vart hos farmor, Pingla och Kent för matte och husse har vart på lastbilsutställning och vist har jag haft det bra det är inte det men det är inte samma sak som när de är hemma. Ni kan tro jag blev glad när farmor körde hem mig igår och jag hittade matte i köket med en ny mjukis och massa tuggben till mig, jag viste inte vart jag skulle ta vägen. I morse när vi vaknade hade matte fått världens dunderförkylning men gick ändå till jobbet men imorgon blev hon sjukskriven så imorgon ska jag bara mysa och vara go mot henne för de behöver hon nu.
Sen så vill vi säga grattis till mattes bror som köpt sig en lägenhet i dag och så vill vi säga jätte grattis till min älsklings brud Maja som nu har tagit det sista certet och där med är champion! GRATTIS säger vi till Ingela, Jan och Maja och så klart till Felix och hans nya lägenhet.

Jag väntar på matte och husse


Jag och min älskade Maja


Jag säger till Amira som störde mig och Maja

Trevlig dag i vänersborg!

Nu ska vi reda ut lite saker här matte är inte med barn så nu kan farmor andas ut och Lena sluta fundera:) de som skulle diskuteras var om det fanns tid för en lite svart tik hemma hos oss men hur matte och husse än har funderat så har de inte lyckats lösa de vart vi skulle vara när husse jobbar över och matte är på jobbet. Men vi hoppas på att någon gång finns de en liten tös även till oss. 
Idag har matte vart med mina älsklings mini brudar Shelina, Maja och Tindra i vänersborg på utställning så vi säger grattis till Jenny och Tindra + Ingela till deras första CERT! När de skulle släppa av matte var de med in en sväng för att hälsade på mig och ingen var ju gladare än jag mina favo brudar är alltid lika välkomna!
På tal om något helt annat så drog matte me mig till vet stationen härom dagen hur hispig som helst en helt vanlig dag me matte Amie Proper me andra ord! För att jag hade bete av en tand det tog max 2 minuter så var det fixat men jag vet inte hur många gånger på de 2 minuterna som matte han och säga att hon trodde jag skulle dö. Ja det är inte lätt att leva med denna hel nervösa människa. Men jag tror inte jag skulle klara mej utan henne heller för när hon vart borta mer än 5 minuter går min värld under och jag sitter och gnäller vid dörren tills hon kommer hem! 
 

RSS 2.0