Min älskade kanin död och ny mys filt

Nu var det ett tag sen sist. Helgen var ganska lugn matte jobba så jag och husse var  hemma på fredag och på lördag sov jag över hos faster pingla. Så på söndag morgon åkte faster pingla jag och hennes matte och husse ut till deras sommarstuga så vi fick springa lite på klipporna det var lite kallt men mycket roligt. Sen i måndags var jag matte hennes syster och min kompis kaninen kexet hos veterinären och kollade på en böld han hade. Som de tömde så sen trodde vi att kexet var bra igen men idag när mattes lill syrra skulle ge kaninen och marsvinet mat och vatten idag så var han borta. Min söta mjuka kompis:(. Som tröst åkte jag och matte och köpte en varsin jätte mysig filt. Saknar dig Kexet!

Jag och min älskade Kexet


Sista kramen:(













Min nya mys filt


Trött


Lite lek och träning vid vattnet

Här har det inte hänt mycket har vart ute på de vanliga promenaderna och tränat nosen lite med hjälp av blodpudding sen har vi jagat lite tennisbollar annars har det vart lugnt men det kommer lite bilder från nos och bollträningen.







Julvovve

Igår kom Daniel och Lillemor förbi med ännu en present till mig de skämmer bort mig så:). Lillemor hade vart ute och handlat och hittat denna söta juldress till mig. Så nu är det inte någon tveckan om vem som ska få vara Tomte hos oss i år;) Tack båda två ni är för goa.
Idag har jag matte och husse vart ute i skogen och tränat tyvärr missa matte att ta med sig kameran men men får gå ändå. Vi var ute och sprang på en gran odling perfekt att springa och gömma sig tyckte matte som försvann i tid och otid men jag hitta henne varje gång och då fick jag lite blodpudding. Så här kommer lite bilder på mig i min nya dress:).








Sova sova sova Säng säng säng säng

Gick och la mig i MIN säng för en gångs skull och matte tyckte detta var så kul att hon bara var tvungen attt lägga upp detta och självklart har jag den där förba**ade bodyn på mig:(.  Hon kan vara så pinsam min matte, skulle kunna tänka mig byta henne någon som är intresserad??  Nä hon kan att va snäll ibland oxå. Idag var vi ute och leta blodpudding i skogen tänk att det växer blodpudding precis där vi går ibland växer det på träden och ibland i löven.

ZzZzZzZzZz!!



J*vla matte

Blodpudding mmmm gôtt=)

Mmmm matte har hittat världens godaste godis torkad blodpuddig. Men det tråkiga är att jag måste jobba för att få de har ni hört något så dumt?? Fick vara ensam en stund idag igen eftersom husse var tvungen att jobba kväll precis som matte hade ju kunnat följa med men hur roligt är det att åka med i en lastbil?  Sen har matte fått tips om att man kan ha någon j*vla dräkt på mig ist för tratten eftersom jag bara hatar den där tratten. Så nu går jag runt med en vit bebis body när jag är inne och när jag sover hur töntig tror ni jag ser ut på en skala? Jo jätte töntig, jätte pinsamt!! Men  matte är förlåten eftersom jag får blodpudding när jag är duktig och står still när hon klär på mig den. Som tur är ska jag inte ha den mer än typ en vecka till.

På väg ur bodyn:)
Jag på väg ur bodyn;)

Så här tycker jag om tratten och bodyn 
Så tycker jag om tratten och bodyn




Nakenfis för en lite stund:) tuggar oxhud i soffan.

Som vanligt

Nu är jag på benen igen tack och lov, var ganska pigg redan dan efter men nu är jag så gott som helt återställd. I Lördags var jag jag matte och husse hemma och myste hela dagen och sen på kvällen kom husses lillasyster förbi för hon skulle sova över. Oj va hon är söt hon är husses lillsyrra låg hos hennen hela kvällen och natten och när vi vakna gick hon ut och gick med mig inte för att matte och husse inte är ute med mig men omväxling förnöjer :). Så Mathilda sov snart över igen. Sen var det farsdag igår och då tyckte matte och husse att jag var så pass pigg att jag skulle kunna följa med husse först till hans farfar och sen morfar för att fira. Medans matte var hos sin pappa och fira honom. På väg hem köpe matte en lite present till husse och godis till mig hon är snäll min matte:).
Så idag fick jag var ensam för matte skulle på massage:(. Men när hon kom tillbaka fick jag lite blodpudding så då vat det värt att vara lite ensam:)


Hemma igen!

Nu har vi komme hem från veterinären och usch va ont jag har vill jag lova orkar inte ens gå ut och kissa:( Men imorgon säger matte att jag kommer må bättre men det känns inte så just nu vill jag lova... Jätte synd om mig vill jag lova det började med att den där dumma vetrinären stack mig i rumpan två gånger=( och efter de två sprutorna blev ögonlocken såååå tunga men jag kämpa emot i säkert 5 min innan jag slockna. Sen vakna jag upp en timme senar med massa stygn, kortare klor och så groggy:( Nu är slutet nära! (tror Nemo som har gnällt oavbrutet sen vi kom innan för dörren //Matte) 
 Ha de så länge!

Ny opererad


Liten och svag






En snabbis i Kil:)

Nu har vi komme hem från kil OJ va trevligt det var=). Vi blev väldigt utskällda när vi kom dit men sen så hade jag tre brudar på mig och mmm va jag njöt:). Hugo var inte riktigt lika glad över att se mig tyvärr, men va spelar det för roll jag fick ju brudarna;). Hugo du får väl dela med dig lite du har ju dem hela dagarna!! Så vi börja med att gå en lite promenad och bekanta oss lite. Sen gick vi in och då stängde Ingela in Hugo i ett eget rum så jag fick va ensam med brudarna. Ojoj me like;)! Så när de två benta åt äppelpaj och drack kaffe så hade både jag och maja spetsat in oss på mattes tallrik:) så vi satt båda i samma knä och det var väldigt svårt att dricka sitt kaffe då men mycket enklare för mig och Maja att smaka på pajen;). Tyvärr hade förvirrade matte missat ta med sig kameran och Ingela hade inte nått batteri i sin så det blir tyvärr inte några bilder:(.
Ha det så länge




Hälsa på Maja

Ojoj va spännande det ska bli imorgon ska jag och matte till Kil och hälsa på Ingela och Jan med vovvar:) på Kennel Andeless. Matte ska hämta ett koppel som hon har bett Ingela köpa när de var i Växjö. Där det förövrigt gick jätte bra för dem grattis!! Men innan vi ska dit så får jag ut och underhålla brudarna i Tveta. Hovslagaren skulle tydligen komma och sko hästarna så då måste jag stanna inne med brudarna men det är inte så illa det heller:) .




Nemo på hal is!

Nu har matte och jag komme hem igen var ute med brudarna i en timme oj va kul vi har haft. Fick gå lös hela tiden. Vi gick ner till sjön där isen till och med lagt sig. Jätte häftigt tyckte jag och klev ut på isen inte alla som kan gå på vatten :)matte tyckte det var mindre häftigt och skrek som en stucken gris på julafton när hon såg mina konster. Men vi kom hem hela och torra allihopa;) När vi kom tillbaka till huset fick vi gå in en stund för matte och mattes syrra skulle göra färdigt stallet. Så jag vänta och vänta så kom mattes mamma hem och då passade jag på att smita ut till stallet och oj va förvånad matte blev... men jag tror hon blev lite glad. Jag menar vem blir inte glad av att se mig??:)  


Jag på väg ner till sjön



Skorpan, Smulan och Ja



GODIS!

Nu har jag och matte vart på godis affären tjurmuskler blev de. Det finns ju inte någe bättre godis smakar himmelskt håller länge och luktar blä enligt matte iaf så jag för ha dem för mig själv=) Sen så hitta matte en blå luddig bläckfisk som hon inte kunde låta bli super söt tyckte hon.... Det tyckte inte jag så jag var bara tvungen att mörda den och det tog inte ens 2 min så va han tömd på inne håll måste vara nytt rekord. Snart ska vi ut till Tveta och leka lite med Smulan och Skorpan. Kanske springa lite lös i skogen och jaga köttbullar.


Mina nya mjukisar



Jag i action



Den nya blå


Lôve

Lite mys bilder så här i höst mörkret=)

Äkta kärlek kan man aldrig få för mycket av



Matte är bra go hon


Pöss



Ny sele och lek med brudar:)

I torsdags fick jag min nya sele en röd med flames på gött snygg:). Den här veckan har vart rena julafton en ny sele en ny leksak en grå sköldpadda som kan låta på tre olika sätt. Men nu bara låter på två olika sätt pga användar fel skit grejer!! :)Sen så hade matte köpt ett nytt foder av någon underlig anledning. Sen så har hon vart väldigt mys och puss sjuk och så säger hon hela tiden att hon har dåligt samvete för något som ska hända nästa vecka. Hon säger att ja ska kastreras men det tror jag inte det.

I dag har jag vart och lekt med Smulan och Skorpan jagat lite hästar hoppat lite hinder och klättrat lite på liggande träd:) .
Imorgon har matte lovat att vi ska mysa hela dagen då han har jobbat hela helgen och inte har haft så mycket mys tid med mig. Så har hon lovat att vi ska gå till "godis affären" och köpa godis som jag blev lovad när ja var ensam hemma i fredags när hon var på massage.

Min nya sele




RSS 2.0