Bambi har fått ett nytt hem

Igår kväll åkte jag matte och husse till Pingla och Bambi för att passa på att umgås med Bambi nu innan hon åker. Hon har fått ett nytt hem och hon åker på torsdag. Tråkigt men sant finns ju fler brudar=) nej då det är nog bäst för Bambi hon kommer komma till ett hem där hon aldrig behöver va ensam då det finns en annan pudel i hemmet och hennes nya husse och matte jobbar inte längre så de kan ge henne all den uppmärksamhet som hon förtjänar. 
Här kommer äntligen lite bilder på den lilla söta vita=)

Ny klippt liten Bambi


Vi kommer sakna denna sötnos vill ja lova:(


 

Nemo och Bambi



Alla tre överlevde lovar=)

DP träff i Karlstad

I går  gick matte upp redan vid 07.00 trodde inte det var sant men det var ju bara att hoppa ur sängen och efter henne till dörren hon kanske skulle ut på någe roligt. Så vi åkte ut till tveta för mattes lillsyrra skulle tävla och då tyckte matte att hon skulle mocka och det innan tävlingen fan  så dumt måste va bättre att göra det efter och få sova längre... lr??  På stallet hade de byggt en jätte rolig hinderbana i ridhuset och jag hoppa som en tok det var super skoj och det måste alla andra i ridhuset också tyckt för de skratta som bara den:) men det bjur jag på. Flis red felfritt i första klassen och fick en fin rosett och andra klassen gick lika bra så två rosetter blev det för lil Flis igår. Mellan klasserna träffade jag en jätte söt liten Jack russsel tik på 12 veckor. Men hon va lite hårdhänt och bet mig i örat då va hon inte så rolig längre. Så då åkte jag och matte hem det första jag gjorde var att slänga mig i mattes och husses säng för att ta igen lite sömn.

När jag sov som bäst kommer matte in och säger att vi ska åka igen då blev jag sur väcka mig mitt i min skönhets sömn.. Långt åkte vi också hela vägen till Karlstad och ut till Skutberget då förklare de för mig att det var Dp träff vi åkt dit för. Vi var först på plats sen kom Anne och Isak och sen kom Frasse (tror ja han hette)med sin matte och husse och sist kom hon som hade dragit igång själva träffen Ingela från Andeless med Maja, Hugo, Cindra och Shelina och så hade hon hade med sig sin dotter Caroline som är matte till Atlas och en tjej som hette Malin som  hade en röd liten tik som jag aldrig fick namnet på:( Sen kom Tindra med familj efter ett tag. Så först gick vi en sväng sen träna vi lite olika aktiverings övningar och till sist släppte matte mig och Anne släppte Isak och Ingela Maja så sprang vi och lekte och hade  så trevligt så:)

Så här kommer det lite bilder från gårdagens träff :)

Cindra synd bara att Daniel inte fick med hela henne=)Frasse tror vi han hette=)
Jag i egen hög personIsak
Jag och Cindra
Godis tantenten amie

Hej så länge

Lite höst bilder


Brud besök x2

Ojoj vilken helg!! Det börja på Lördag med att Pinglas moster Missan kom på besök hos Pingla hon skulle tydligen bo där tills tisdag morgon. Hon va så snygg och hon lukta så gott tyvärr va hon inte lika intresserad av mig av någon underlig anledning.... Förstår inte detta vem kan motstå mig?? =) Sen på söndag kväll när hela min flock och hela Pinglas flock var samlade så försvann bara matte med Pinglas matte?! Sen kommer de tillbaka med något av det vackraste jag sett en liten pudel på 1,5 år som matte döpte till Bambi hon ska bo hos Pingla tills vi hittat ett hem till henne men om ni frågar mig så får hon gärna stanna så länge hon bara vill. När jag inte trodde det kunde bli mycket bättre så har nu Smulan blivit lika super snygg som skorpan ojoj det är inte lätt nu..

Ha de Möff



Skogspromenad, inställd kil resa och BAD!!!

Igår var jag matte, Pingla och hennes matte ute i och gick spåret jag fick till och med gå lite lös:). Tyvärr tyckte matte att det var för kallt att gå naken så jag var tvungen att ha på mej min nya camo tröja så jag kunde inte springa så fort:( . 


 Idag skulle vi hälsat på Maja i Kil på kennel Andeless men det blev inte någonting med för Majas husse hade klättrar upp på en stege ramlat ner och brutit axeln (gubbar ska inte klättra så är det bara). Men Ingela Majas matte sa att vi var välkommna så snart Jan var på benen igen krya på dig Jan. Bara hoppas på att de blir snart för oj va kul det skulle va att få träffa kompisar (söta töser) i min egen storlek ;).
www.andeless.se


Sen kom husse med IDIOTISKA iden att jag behövde ett bad! Han om någon måste ju veta vad hemskt sådant är han är ju faktiskt man han oxå, eller vad han är jag är lite tveksam nu...
Men som tur va så kom Daniel med en present från honom och Lillemor en tröja den va super fin och jag slapp att frysa efter det hemska badet. Tusen tack Daniel och Lillemor ni är för goa den satt som ett smäck:) .
 Nu ska vi äta lite mat ses och hörs.




Pingla och Kil

Vakna nio drog upp matte hon kan ju inte sova bort hela dagen. Sen gick vi till ridklubben för hon skulle anmäla sig till en tävling. Men utanför klubben satt det ett svart jätte monster i en bil och skällde på mig och det gör man inte ostraffat vill jag lova så jag möffa lite för mig själv:). BMW åkte han oxå ja en annan för ju bara åka saab. När husse sen kom hem åkte vi till Pingla för att leka lite. De är inte lätt att hinna med alla brudar vill ja lova. Sen på lördag ska vi upp till Kil och hälsa på Snyggingen Maja med flock ska bli så trevligt att träffa lite kompisar i min egen storlek.

Möff möff=)

Jag och Pingla
Jag och Pingla

Nemo och matte mys
Jag och matte

Snygg "Skorpa" och veterinär besök


Dagen började med att jag och matte åkte ut till tveta så matte kunde "göra" hästarna och jag kunde flörta med skorpan. Skorpan har aldrig vart så snygg som hon är nu:) Matte säger att ja måste lugna ner mig för slutar jag inte att va så pilsk så kommer hon ringa veterinären och boka tid för kastrering... vet inte riktigt va detta innebär men det kan ju inte va bra för det brukar inte sluta väl hos de där hemska människorna med sprutor. Matte säger också att det är för att Skorpan löper som ja tycker att hon är så fin. Skorpan är en fullvuxen grand danois på 65kg men jag ser inte det som något problem för när hon ligger ner kan jag ju slicka henne i örat samtidigt som jag gör ja ni vet vad=) så jag tycker att ja är en riktig gentleman. Husse säger till mig att ja är på fel ställe men de tror jag inte på... Sen packa mamma in mig Skorpan och Skorpans stora syster smulan också en vädigt attraktiv grandis tik i bilen för brudarna skulle få sig en varsin spruta så då får man ju ställa upp på brudarna och följa med på dessa hemsk heter. Sen åkte ja och matte hem och och myste innan vi gick till Sussan som skulle leka med mig en stund innan husse kom och hämta mig. Tack tant Sussan. De va vad som har hänt idag.

Slick och Voff

Mattes syster Flis Skorpan(Gul) och Smulan(svart)
 

Äntligen:)

Eftersom min matte är lite seg så har inte jag fått någon blogg förens nu men bättre sent än aldrig:) Lugnt matte tycker om dig fast du inte är så snabb. Här kommer du kunna läsa om alla bus ja har för mig och vad som hände i våran lilla flock som består av Mig Nemo hane 070327 Matte Amie och Husse Daniel.

Nemo Jag så här ser jag ut:)

Välkommen till min nya blogg!

  Välkommen;)

RSS 2.0