Mattes lilla prins*

Idag har jag och matte sovit länge och sen gick vi ut och gick en långis. Sen så har vi lekt, mysit, ätit och nu ligger jag och matte i soffan och kramas. I kväll kommer husse hem och då ska han och matte diskutera något :)? Hm undrar vad det kan vara.. Men det märks snart.
Moff och voff

Nu var det ett tag sen:(

Nu måste vi ta tag i detta var alldeles för länge sen bloggen uppdaterades. Vi bor nu i huset och det blir bara bättre och bättre. Vi har nu kollat upp lite olika promenad altenativ och vi har hittat en super fin väg där jag kan springa lös. Så nu får vi försöka att fixa en lite DP träff här hemma:). Idag har matte varit ledig hela dagen så vi har bara myst hela dagen. Tyvärr så sover vi ensamma även i kväll då husse inte kommer hem förens i morgon:(. Har tyvärr inte några bilder att bjuda på för matte orkar inte ladda upp dem från kameran men det kommer jag lovar. Så det blir en gammal bild så länge;)


Sorry!

Har mycket med flytten så bloggen har fått lida en hel del:( lovar komma igång så fort flytten är klar. Bilder på sofforna och nya tapeterna kommer inom kort!

RSS 2.0