Atlas och Julklappar

 Dagen för julafton kom en "liten" kille på besök hem till oss. Den "lilla" kille heter Atlas och är en Dobermann hanne på 10 månader som behövde någonstans att bo. De visade sig att det inte blev så länge han åkte ifrån oss i söndags eftermiddag:(. Väldigt tomt blev det och vi saknar han otroligt mycket alla tre. Vi hoppas allt löser sig för honom för han förtjänar det bästa. 

På julaftons morgon fick jag och Atlas en varsin tjurmuskel mmm det var gott tyvärr åt Atlas mycket snabbar än mig och tyckte jag skulle dela med mig eftersom jag hade så mycket kvar det tyckte inte jag. Sen var det paket öppning:). Jag fick två pipisar och ett tuggben i TRÄ?? förstår inte riktigt va detta är med kommer nog på det så småningom:). Det var väl det som hänt här i runda slängar. Jo matte fick en kamera i julklapp så nu fotar hon allt man får aldrig vara i fre:(.

Sötingen Atlas


Jag



Grabbarna grus:)




Trött




6 Dagar kvar =)


Nemo på tre ben

Nu var det ett tag sen igen. Men det har vart ganska lugnt förutom att jag trampa på en liten glasbit som försvann en cm upp i vänsterbaktassen:( var någon idot som krossat en flaska precis utan för våran trapp upp gång. Som tur var fick husse ut glasbiten men det är fortfarande lite jobbigt att gå:(. Matte tycker jag blivit jätte duktig att gå fot och att jag skött mig super bra nu det sista så hon ville visa pingla och farmor va duktig ja va men då fick jag plötsligt knäck i öra och hörde inte någonting:) förstår inte varför matte blev så sur när jag bara srang förbi henne för att leka med pingla. Men det var ganska kul att sen en halft hysterisk matte alldeles röd i anskitet med en skinkbit i ena handen och klicker & koppel i andra=). 

Så nu vet jag hur man gör ; )



Jag och husse trötta

Matte låt mig va!!



Matte har komme tillbaka:)

I helgen var jag och husse ensamma hemma för matte och husses mamma var i Stockholm och kolla på massa hundar.  De träffade bland annat sötnosarna Maja och Shelina och grabbarna Tyson och Boris. Maja gick det väldigt bra för berättade hon blev BIM och fick CERT och CACIB Grattis Maja med matte och husse och de andra duktiga dvärgisarna. Sen hade hon handlat lite presenter till mig och det är aldrig fel:). Jag fick bland lite lösgodis, en egen julstrumpa en jätte rolig mjukis med samma färger som mig och ett spel:) och ännu mer godis:). Sen i söndag var vi ute hos Smulan och Skorpan för matte skulle rida men det gick inte någe vidare matte ramla av och vi fick åka hem och lägga oss på värmedyna mmm jätte skönt. Så igår var vi ute och gick jag matte och husse och jag fick upp ett spår bävern hade vart i farten och fällt lite träd var tvungen att kolla upp detta:).  Så här kommer lite bilder från gårdagens äventyr.

















 

Bull Mastiffen Rozz

Idag kom mattes kompis Marie med sin "LILLA" bebis Rozz. Han är en bullmastiff på 7 månader och ca 50 kg med andra ord något större än mig:). Men jag satte honom på plats;) men de gilla inte matte och husse så de sa till mig:( dumma dem. Så tror ni inte på f*n att de "LILLA" monstret åt upp alla mina ben:( . Vi var iaf ute och spang en sväng i snön det var trevligt men matte koppla mig när hon tyckte att jag var lite väl elak mot den "LILLE" hehe.








Besök av faster Pingla

I sönadgs var vi ute och gick på stan och oj va folk det var där va tydligen skyltsöndag. På stan träffa vi Brum och Isa två lurviga vovvar Brum va inte så glad över att träffa mej=( . Sen träffa vi Pingla och hon blev super glad men hon blev lite väl när gången så jag var tvungen att sätta henne på plats=). Sen var hon och hälsa på igår oxå och då bjöd matte henne på en av mina tjurmuskler. Så gör man bara inte j*vla matte=(.





RSS 2.0