Inventering:)

Idag hade matte med syster inventering av mina halsband, koppel och "Kläder".
De kom fram till att jag hade:
15 halsband
12 koppel
21 täcken "bara":)
Husse sa bara inga mer täcken och blängde lite surt på matte och med lite snabb matte räkna han ut att det var några tusen i min garderoben:).
Annars är det ganska lugnt var ute och gick en sväng med Puma och King idag nu kan jag och King vara ute och gå tillsammans utan att vilja döda varann och det tycker matte och Anki är jätte bra. För matte påstår att jag inte skulle ha en chans mot King som är en full vuxen Dobermann hanne men jag tror inte matte förstår va stor och stark jag är:).

Ha det så länge
 

Eddie har flyttat och Pinne träff:)

Hej hopp här händer det saker:). I onsdags var jag, matte, Eddie, Puma och Anki ute på promenad skit fränt tyckte jag som fick springa lös inte lika fränt tyckte matte när jag fick vittring på tre älgar:). När de väl hittat mej fick jag gå kopplad resten av turen:(. Matte är så nervig jag hade ju sten koll på både matte&co och älgarna.

Jag Anki Puma

I lördags flyttade Eddie till sitt nya hem det är väligt tomt utan lill killen:( men väligt mycket mer plats i sängen:). I går ringde de till husse och berättade att han hade fått sig ett bad och att han hade sovit hela natten så nu hoppas vi att Eddie får bo kvar så han inte behöver flytta på sig någon mer gång vi önskar dem lycka till med sin nya super mysiga familje medlem:)!

Eddie i sängen


Eddie kastar snöboll lr var det Flis som gjorde de kanske?:)

Igår var jag matte och husse och hälsa på Ingela och Jan på Andeless i Kil de hade en liten kennelträff för alla Andelessare och blivande:). Tyvärr var det många som hade fått förhinder så det var bara Charlie med Anna och Magnus och Rocky & Liam med sin matte Heidi som vi träffa för första gången idag mycket trevliga. Speciellt Heidi som hade med sig kycklingvingar till alla oss vovvar förutom Maja som för hoppningsvis (vi håller alla tummar) är dräktig. Tyvärr hade matte glömt sin väska även denna gång så vi kunde inte hundnappa Maja denna gången heller:( men om det går som planerat kanske vi inte behöver det*jippie* tack Ingela och Maja som lyckats mjuka upp husse lite:) nu håller jag och matte klor och tummar på att han INTE ändrar sig.

Matte och lilla Maja


Va ser husse och Maja tro?


Sötaste Majan som finns;)


Kyckling som Heidi hade med sig


Ute på promenaden





Eddie är kvar:)

Som rubriken svallrar om så är våran "lilla" gäst fortfarande på besök. Han som skulle ha Eddie hoppa av i sista stund och matte sa att hon tyckte det var bra för hon tyckte inte att det kändes bra i magen... då får hon väl gå på toa då;). Men nu kanske det finns ett annat par här i stan som vill ha vår lilla söta Eddie, och den här gången känns det inte i magen på matte. För övrigt så ska jag matte och eventuellt husse och hälsa på alla super mysiga människor och vovvar på Andeless på söndag ska bli super kul att får träffa lilla Maja och Shelina igen:).


 

Nytt år och Eddie

2008-12-31


Ja så var det nytt år. På nyår var jag matte och husse först hos Smulan och Skorpan där vi alla åt middag och hade mycket trevligt. Matte upptäckte att hon var en naturbegåvning på guitar hero=). Sen var det dax att åka till Pingla och skåla in det nya året och precis när det var dax att hälla upp skumpan kom jag och pingla på att det var akut ut=). Men vi var ju inte sugna på att komma in när det skulle skålas det var ju mycket roligare att titta på alla färger som flög uppe i luften.
 

Finn 3 fel

Mys

Lektanten Lena

Ok ingen mer skumpa till farmor!!




2009-01-01

På nyårsdagen åkte jag matte och husse på en lite Pinneträff för att träffa Yoda och och Crux med matte Ida från stockholm jätte söta hundar och mycket trevlig matte. Jag skötte mig jätte bra till att börja med. Men sen kom det en tant och gick  förbi, och när Crux sprang iväg för att kolla vad det var så kunde jag inte hålla mig och fick väldigt mycket knäck i öra så jag hörde inte någonting när matte stod och skrek efter mig=). Här kommer lite bilder.

Sötingen Yoda

Nemo och Crux




2009-01-15

Idag ska Eddie flytta till sin nya familj han har bott hos oss i snart två veckor och är en brun Dobermann hanne på 6år. Vi har vart hans akuthem tills djurskyddet hittat ett nytt hem till han. Så vi önskar Eddie och hans nya familj lycka till! Vi kommer sakna honom jätte mycket för han är en helt underbar hund. 
 













 

RSS 2.0