Skryt och dålig mat

Matte var tvungen att skryta:) tycker jag är super duktig bebis som kan sitta breve maten och inte röra den. Men hon fattar inte att jag inte rör det för att det inte är ätbart:/ Bara massa grönsaker och nyttigheter*urk*.


Mer killande till HUNDEN(mig)

Somna i går därför ja inte skrev något :/  Matte och jag gick upp tidigt i morse för matte skulle och fixa naglarna *Yes* mer killande till mig! Behöved bara va ensam en och en halv timme för mattes syrra hade vart i karlstad hos sin läkare på kontroll. Hon blev mer sjukskriven och ska nu bara vara i skolan måndag till onsdag. Sen var jag och husse i karlstad för att köpa kläder till husse som han ska ha när han åker till dalarna i helgen. Det är vad som har hänt hos oss idag.
Ha d!





 

Snabbis i tveta

Är hos brudarna en snabbis. Ska snart hem och äta lite mat sen blir jag ensam en stund mellan matte börjar jobbet och husse slutar jobbet. Men det är ju inga problem för en tuffing som jag:). Uppdaterar er på va det gått i kvällingen när det lugnat sig.
Ha d!
Mattes STORA bebis:)

Massa besök

Igår hade vi fin främmat:) Ingela och Jan med Snyggingarna Shelina och Cindra och tuffingen Hugo. Då det inte finns några bra ställen att springa lös på i stan så kom de ut till mattes mamma och pappa där vi kunde springa. Vi sprang ner till sjön där det togs massa kort. Sen var det mat dags och oj va hungriga vi var efter allt spring. Matte hade gjort köttbullar till mig, Hugo och brudarna och människorna fick kyckling med massa grönt:). Sen lekte vi och myste vi hela kvällen jätte trevligt det får vi göra om snart igen.

Hugo är Hur Go som helst

Cindra läxar upp mig:(

Sitt fint:)

Vart tog brudarna vägen??


Grabbarna grus


Nu tar vi dem!:)




Idag var Smulan och mattes lilla syster med in till stan för Smulan skulle in till Karlstad och kolla ryggen då hon inte sett riktigt kry ut. Vi hoppas det inte är något allvarligt och vi håller såklart tassar och tummar.

Jag och Smulan ser på tv

Andra besöket idag var Linn, Robin och lilla Milo som ska bo hos oss i två veckor när Linn och Robin är på sem i Thailand.
 
Puss å kram


Milo

Man blir tött av att leka


Ha d!

Vi vill ha sommar!!!

Så man slipper mössan!

Sol, vind och vatten

Grönt är skönt

Hallå!!



Hos Pingla

Är hos farmor med matte då husse låst ut oss. Åkte dit för att hämta nyckel men blev fängslade av en lek sugen moster Pingla och invalid farmor (nackspärr) som bjöd på mat till matte och kaka till mig. Imorse var vi ute i tveta och skällde ut mattes kusin och åt lite hästskit så nu är det bad och tandborstning när vi kommer hem säger matte men det ska vi nog bli två om.



Man blir trött av att leka.

Hej å vink

Världens finaste Nemo:)





Snö, snö och snö

I Söndags fyllde mattes lillsyrra 13 så vi var ute i tveta på lite kalas. Mycket mat blev det och så klart lite mys med hennes marsianer tyvärr säger matte att jag bara får se INTE röra... typiskt:( de är ju så söta och jag vill bara smaka lite på dem:).

Vist är han söt Bullen tyvärr har vi inte någe kort på den lilla

Sen efter maten var det meningen att jag matte och husse skulle och kolla om vi hitta något bra ställe som vi kan bygga vår egen koja på men precis när vi ska sätta oss i bilen så ringer husses telefon och han ska ut och salta:(. Men jag och matte gav oss ut och vi tror vi hitta ett ställe som vanligt hade matte med sig kameran.
Tar man bort "lite" vass så kan det nog bli bra:)
Ett + är att vi inte behöver skaffa båt den finns reda på plats;) inte så sjö säker men man kan inte få allt!

Som sagt inte helt sjö duglig:)

Jag på spaning

Nu är vi lediga i två dagar så då ska vi (jag och matte) mysa, gå långt om vädret är ok, sova , äta gott och städa för på Söndag får vi fin besök:). Ledtråd 2 2-benta och 2 4-benta (brudar)...Yes!
MYS<3

Fotostudio





Tyvärr tröttna modellen



IPO och köksarbete

Ibörjan på veckan var jag och Puma på IPO träning i grums. Var i och för sig mest Puma som träna för jag och matte lekte fotografer:). När min lilla Pumis träna passa jag på att blinka lite ögat med hennes kullsyster Diva;) men Puma såg mig och blev lite sur:(. Sen när vi kom hem skulle matte laga mat och diska och vad gör man inte för litte mat(te)...;)

Systrarna Puma och Diva


Jag

Pumis

Diva

Jag hjälper matte med fördisken=)

Någon som kan gissa vad det vita är??

Gräddfil vad annars:)

RSS 2.0